Як 1MillionNFTs змінює світ?

Mykhailo Danylov
3 min readMay 9, 2021

Всім привіт! Давайте поговоримо про гучний NFT проект 1MillionNFTs, почнемо з теорії, поговоримо що таке NFT і з чим його їдять. Далі обговоримо проект 1MillionNFTs його перспективи і можливості.

напевно головний тренд 2021 року в блокчейн індустрії — це NFT проекти.

Невзаємозамінними токен NFT або non-fungible token (невзаємозамінними токен) — вид криптографічних токенов, кожен екземпляр яких унікальний і не може бути обміняний або заміщений іншим аналогічним токеном, хоча зазвичай токени взаємозамінні за своєю природою.
Якщо пояснювати простою мовою — блокчейн дозволяє токенізіровать цифровий об’єкт, тобто присвоїти йому особистий код, в якому будуть закладені всі метадані, включаючи ваш статус творця. Тепер активом можна офіційно володіти і управляти. Ця схема і описана в абревіатурі NFT — Non Fungible Token, невзаємозамінними токен.

Закінчимо з теорією і перейдемо до нашого улюбленого проекту 1MillionNFTs :)

Ідейні першопрохідці

У 2005 році британцеві Алексу Тью знадобилися гроші на навчання в університеті. Результатом його роздумів на тему «де взяти кошти?» став сайт milliondollarhomepage.com з простою механікою: є мільйон (тисяча в ширину і тисяча в довжину) пікселів, кожен з яких можна викупити, «пофарбувати» в потрібний колір і зробити активним посиланням на свою сторінку.

Кожен піксель на сайті Тью коштував один долар, але купити можна було як мінімум блок 10 на 10 точок.
Останню тисячу пікселів автор виставив на аукціон в eBay. Через кілька днів він продав їх за 38 100 $, заробивши таким чином на своїй жартівливій поделке 1.037.100 $.

Що з токенами 1MillionNFTs?

ERC — 721 токен NFT

Кожен токен NFT є підтвердженим блокчейном володіння 1 пікселем на загальній сітці.

Токени ERC-20 1MIL

Токени потрібні, щоб КУПИТИ NFT-пікселі і зафарбувати їх, щоб зробити якісь картинки на сітці.

На самому початку буде доступно 120.000 токенов 1mil, всього буде випущено 10.000.000 1mil.

Також слід зауважити, що для стратегічних інвесторів є блокування і їм доступні тільки 10% від їх вкладень. Якщо їм не буде вистачати токенов для потрібної розмальовки, вони зможуть докупити відсутні на ринку, що зможе збільшити вартість самих токенов.

Торгова платформа 1MillionNFTs

Як ми з’ясували раніше, користувачі отримують кілька% розблокованих токенов ERC-20. Також за ними закріплюється право купити NFT в зарезервованому місці і один раз його пофарбувати, на все виділяється 24 години. Платформа буде давати можливість продавати і орендувати токени NFT і ERC-20.

Бачення автора як може розвиватися проект

На думку автора, творцям 1MillionNFTs слід розвивати співтовариство тому, що саме спільнота буде паливом для розвитку платформи, можливо є сенс ввести реферальную програму, для того, щоб користувачі залучали своїх друзів за малу винагороду у вигляді токена або знижки на нього.

Також слід проводити творчі конкурси для підняття залученості користувачів.

По-моєму у проекту 1MillionNFTs є всі шанси стати легендарним проектом і залишитися в історії.

Бажаю удачі і успіхів розробникам і творцям!

Корисні посилання:

Website | Telegram | Twitter | Medium

--

--